Proef het appelseizoen met erlenbacher

Appelseizoen erlenbacher

Het is lente, en dat betekent dat het appelseizoen er weer aankomt! Uiteraard hebben we bij erlenbacher heerlijke appeltaarten in het assortiment.

Naast onze moderne Vegan Apple Pie vindt u onder andere de traditionele Country Bakehouse Apple Almond Cake, onze Boterkruimel Slices en andere innovatieve appeltaartvariaties.

Onze bekende Vegan Apple Pie is een veganistische taart van topkwaliteit met frisse, sappige appelschijfjes en knapperige, geroosterde amandelschaafsels, zonder boter, room of honing. De Country Bakehouse Apple Almond Cake bestaat uit een licht muffinmengsel met appelschijfjes, knapperige boterkruimel en zoete amandel. De Boterkruimel slices bevaten heerlijke kwark en een verfrissende appelvulling, met daarop krokant, goudbruin gebakken boterkruimel.