Personeelstekort? Bespaar tijd en handjes

Personeelstekort gemaksproducten erlenbacher

Wist u dat het oplossen van personeelstekort in de top 5 van grootste uitdagingen voor horecaondernemers staat? Vooral het gebrek aan ‘handjes’ in de keuken zorgt voor hoofdbrekens bij heel wat restauranthouders.

Uit onderzoek blijkt dat 23 procent van de horecaondernemers de bedrijfsvoering heeft aangepast. Bijvoorbeeld door losse krachten in te huren, het aantal openingsdagen terug te brengen, de bereidingswijze en de menukaart te wijzigen.

Gemaksproducten

Een andere oplossing is om meer gemaksproducten in te kopen. erlenbacher biedt zulke gemaksproducten, als het gaat om diepvriestaarten, -plaatgebak en -dessertgebak. Wij spelen in op de laatste trends, door een sterk ontwikkeld gevoel voor wat er speelt bij de horecagast én de horecaondernemer.

Met bijvoorbeeld producten uit onze assortimenten Indulgence Plus en Cream Delight Slices schotelt u als horecaondernemer uw gasten een aantrekkelijke, moderne traktatie voor. Dat komt door de handige kleine porties van deze diepvriesproducten – die gekoeld hun consistentie behouden gedurende 48 uur.

 

Indulgence Plus gemaksproducten erlenbacher

Indulgence Plus

Zowel in de trendy coffeeshop als in de openbare catering is er een grote vraag naar producten met meerwaarde op het gebied van voeding. Doordat we ons bij erlenbacher op nieuwe terreinen durven te begeven met verrassende recepturen, zitten we bovenop de nieuwe eettrends die de foodwereld veroveren.

Innovatieve producten in snackformaat zijn een ideale oplossing voor elk type gastronomie. Het drietal Indulgence Plus-cakes is ontwikkeld voor cakeliefhebbers die bewust met voeding bezig zijn en willen genieten zonder schuldgevoel.

Het assortiment bestaat uit twee glutenvrije producten Abrikoos-Limoen en Bessen-Skyr, en de Appel-Cranberry die met Bircher-muesli gemaakt is.

 

Cream Delight Slices gemaksproducten erlenbacher

Cream Delight Slices

Horecagasten van de zogenaamde ‘generatie X’ geven zich volledig over aan nostalgische gevoelens. Ze zijn loyaal aan producten en belonen zichzelf graag met iets zoets. Als het om taart gaat, kiezen ze de wat kleinere porties. De Cream Delight Slices combineren kleinere porties met populaire smaken, en hebben een aantrekkelijke, moderne uitstraling.

Onze 4 Cream Delight Slices zijn de Strawberry Vanilla Chocolate, Mousse au Chocolate, Passion Fruit Skyr en Salted Caramel.

Verzekerd van constante kwaliteit

Bij het overstappen naar freelance koks als extra helpende hand in de keuken, heeft het inzetten van gemaksproducten nog meer toegevoegde waarde. Dit zorgt ervoor dat u elke dag verzekerd bent van een constante kwaliteit in de keuken, ongeacht welke kok er op welke dag staat.

Nog een pluspunt van het werken met gemaksproducten: minder restafval en verspilling van grondstoffen. Zo blijft er onder de streep meer over. Bovendien denkt erlenbacher mee over recepturen op basis van hun eigen producten, bijvoorbeeld hoe ze als dessert gebruikt kunnen worden, en zelfs als ontbijt.