Barista Cakes

De perfecte koffie-combinatie

Onze Barista Cakes zijn speciaal afgestemd op de smaakprofielen van speciale koffiesoorten. Elke horecaondernemer kan met dit assortiment het perfecte gebak bij zijn koffiespecialiteiten aanbieden.
Probeer de Chocolate and Salted Caramel Cake, de Apple and Blackcurrant Cake, de Chocolate and Raspberry Cake en de vegan Banana-Walnut Cake.
 • 8110131 Chocolate and Salted Caramel Cake vierkant

  Chocolate and Salted Caramel Cake

  Schandalig lekker chocoladegebak. Op een bodem van chocoladekruimeldeeg ligt een rijke laag chocoladegebak met knapperige stukjes karamel. Daarop ligt een romige topping van gezouten karamel en witte chocolade. Dit alles is afgerond met schijfjes chocolade en poedersuiker.

 • Apple and Blackcurrant Cake

  Apple and Blackcurrant Cake

  De Apple and Blackcurrant Cake is de perfecte balans tussen een fruitig zuurtje en een zachtzoete toon. Het is veel meer dan appelgebak, door zijn bodem van boter-kruimeldeeg met daarop een mix van zwarte bessen en een laag zachtzuur roomdessert. Afgerond met ongelijk verdeelde appelschijfjes, gekarameliseerd en bedekt met glazuur.

 • 8110122 Chocolate and Raspberry Cake vierkant

  Chocolate and Raspberry Cake

  De Chocolate and Raspberry Cake springt in het oog door het contrast tussen de elegante kleur van framboos en de twee tinten chocolade. De lichtzure smaak van framboos tekent zich af tegen die van zoete chocolade. De cacao-zanddeegbodem is gevuld met een laagje zachte chocolade-ganache, met daarop knapperige stukjes chocolade en een frambozenmix. Afgerond met hele frambozen en een helder cakeglazuur.

 • 8110126 Banana-Walnut Cake vierkant

  Banana-Walnut Cake vegan

  Onze vegan Banana-Walnut Cake is een heerlijke verrassing van nootachtig bananenbrood. Op de sappige bodemlaag van bananenbrood met walnoten en knapperige haver-crunch, ligt een royale, witte topping op basis van haverdrank. Gehakte pistachenoten ronden dit veganistische en palmproductenvrije gebak af.

Play Video

Hoe werkt het?

Stel, iemand bestelt een Latte Macchiato. Bij het aromaprofiel van die koffiespecialiteit horen fruitige, licht zure tonen, die perfect samengaan met de friszure appel en bessen in de Apple and Blackcurrant Cake.

Bekijk het Aroma Wheel voor alle combinaties met de Barista Cakes.

Ook met de Flat White en de Doubleshot Espresso on Ice vormt de Apple and Blackcurrant Cake een mooi duo.

Op die manier is het erg eenvoudig om precies de juiste cake bij de koffie aan te raden!