Trends

Haal de laatste trends in huis

Trends betekenen voor ons een combinatie van een sterk gevoel voor wat er bij de gast speelt, de beste ingrediënten en vakmanschap. Onze producten sluiten perfect aan bij de gezond & genieten-trend.
Raspberry brownie snacktrend erlenbacher

Heb jij de snacktrend al ontdekt?

De snacktrend bestaat al een aantal jaren op de markt, maar wordt steeds duidelijker zichtbaar. De eetgewoonten van de klant zijn aan het veranderen.

Personeelstekort gemaksproducten erlenbacher

Personeelstekort? Bespaar tijd en handjes

Wist u dat het oplossen van personeelstekort in de top 5 van grootste uitdagingen voor horecaondernemers staat? Vooral het gebrek aan ‘handjes’ in de keuken zorgt voor hoofdbrekens bij heel wat restauranthouders.

Trends glutenvrij lactosevrij erlenbacher

Vraag naar ‘free from’-food groeit

Consumenten weten steeds beter wat er in voeding zit en wat ze wel en niet willen eten. Ze kiezen voor het volgen van een dieet en nemen bijvoorbeeld geen gluten of lactose, zelfs als ze geen allergie hebben.

American Cakery erlenbacher

‘Nog veel variatie en groei in cheesecakes’

“Cheesecakes is het enige segment waar nog veel variatie en groei in zit”, zegt Bert Kuipers (erlenbacher). De royale toppings en zachte vulling geven cheesecakes een uitstraling die de klant niet zal vergeten.

Casual Cakes diepvriestaarten erlenbacher

Nieuw in ons assortiment: Casual Cakes

Tijdens Horecava 2019 introduceerden we een nieuw assortiment taarten: de Casual Cakes. Speciaal ontwikkeld voor de jongere generatie.