Happy Colour Erlenbacher
Salted Caramel Erlenbacher
Carrot Cake meets Cheesecream Erlenbacher
Topped Apple Erlenbacher

Crazy Cheesecake Club: de nieuwe cheesecake generatie!

Crazy Cheesecake Club Erlenbacher

Cheesecakes, iedereen is er dol op. Ze zijn heerlijk veelzijdig, komen in allerlei smaken, kleuren en vormen – er is voor ieder wat wils. De populariteit van cheesecake gaat zelfs die van chocolade- en fruittaart voorbij! Onderzoek laat bovendien zien dat het potentieel van cheesecake nog lang niet volledig wordt benut…

We hebben een complete club van crazy cheesecakes waar jouw gasten bijzonder van zullen genieten. Trendy, prachtig om te zien, heerlijk romig en stuk voor stuk een tikkeltje gek. Perfecte cheesecakes waarmee je van elke dag cheesecake-dag maakt!

We hebben de cheesecakes in 3 verschillende soorten: Supreme, Cream en American Style.

Supreme met roomkaas van dubbele roomkwaliteit, room en mascarpone voor een unieke, zijdezachte textuur.

Cream met roomkaas van roomkwaliteit en room voor een zachte, gladde textuur.

American Style met roomkaas van dubbele roomkwaliteit voor een zachte, iets stevigere textuur.

En we hebben 2 fruitige cheesecakes voor je, die niet alleen bijzonder romig maar ook nog eens volledig veganistisch en plantaardig zijn.

Een te gekke ervaring voor je gasten! Voeg deze nieuwe generatie cheesecakes toe aan je assortiment en genereer extra omzet.

Crazy fo(u)r cheesecakes!

Cheesecake Happy Colour Erlenbacher

Cheesecake Happy Colour

Trek de aandacht met deze eyecatcher! Deze aardbeien-cheesecake bestaat uit 2 romige lagen op een lichte kruimelbodem, met stukjes fruit, kleine blokjes muffin en afgerond met witte chocola. Net zo lekker als kleurrijk!

Let op: LIMITED EDITION!

Cheesecake Salted Caramel Erlenbacher

Cheesecake Salted Caramel

Gezouten karamel is een winning team voor je gasten! Deze cheesecake brengt simpelweg samen wat bij elkaar hoort. Op een knapperige, donkere cacao-kruimelbodem liggen een lichte en een karamellige cheesecakelaag – met daarop een gezouten karamelsaus en knapperige stukjes pure chocolade.

Cheesecake Topped Apple Erlenbacher

Cheesecake Topped Apple

Cheesecake plus appeltaart… Twee van de populairste taarten bij elkaar opgeteld maakt een heerlijk sommetje! De knapperige kruimelbodem met een romige cheesecakevulling verrijkt met kaneel hebben we gecombineerd met een lichte cheesecake. En de kroon op het werk: knapperige, vers geschilde appelschijfjes, kaneelsuikerdecoratie en fruitig glazuur.

Carrot Cake meets Cheesecream Erlenbacher

Carrot Cake meets Cheesecream

De carrot cake is al sinds de jaren ’60 razend populair in de Verenigde Staten, en de cheesecake is een regelrechte Amerikaanse classic. Op deze sappige worteltaart-cheesecake ligt een zijdezacht roomkaasglazuur met gekarameliseerde walnoten. De feestelijke fondantkronkels maken het geheel helemaal af.

Cheesecake Salted Caramel banner Erlenbacher

Heerlijke guilty pleasures

Blueberry Cheesecake Supreme Erlenbacher

Blueberry Cheesecake Supreme

Sappige, zoete blauwe bessen en romige cheesecake zijn een match made in heaven. Zeker eentje die op speciale wijze – met mascarpone – is bereid. Met deze superzachte cheesecake laat je de harten van je gasten op hol slaan!

Cookies & Cream Cheesecake Erlenbacher

Cookies & Cream Cheesecake

Je moet wat op display hebben voor iedereen met een zwak voor koekjes. Deze bijzonder romige cheesecake op een donkere koekkruimelbodem is afgetopt met krokante chocoladekoekjes. Een waanzinnig lekkere combinatie!

Caramel Brownie Cheesecake Supreme Erlenbacher

Caramel Brownie Cheesecake Supreme

Op de zoutige kruimelbodem van de Caramel Brownie Cheesecake Supreme ligt een heerlijke cheesecakelaag van mascarpone, met chocoladespikkels erdoorheen. Afgerond met een te gekke topping van stukjes brownie, karamel en walnoten. Een regelrechte blikvanger in je vitrine.

Plantastische vegan varianten!

Plantastic Creamy Blueberry – vegan cheesecake Erlenbacher

Plantastic Creamy Blueberry – vegan cheesecake

Waanzinnig romig, fruitig en lekker tot de laatste hap. De zanddeegbodem heeft een zachte nootachtige toon, met daarop een romige, wit en blauw gelaagde vulling. De cheesecake is afgerond met onze bosbessen-fruitmix en nog meer bosbessen als topping. Voor de cheesecake-liefhebber die een heerlijk vegan alternatief zoekt.

Plantastic Creamy Raspberry – vegan cheesecake Erlenbacher

Plantastic Creamy Raspberry – vegan cheesecake

Nóg meer keuze voor de vegan en iedere andere cheesecake-fan! Deze veganistische en plantaardige cheesecake heeft een zanddeegbodem met een zachte nootachtige toets, overgoten met een romige vulling met daarin onze frambozen-fruitmix. Het geheel is afgetopt met heerlijke frambozen.

Plantastic Creamy Raspberry banner Erlenbacher

Neem contact op

Voor meer informatie, bijv. over ingrediënten, logistieke details, andere productinformatie en sampling.